Fotokonkurranse – Sommer i Nord-Norge

Heia!

Vi kan ikke få nok av Nord-Norge og ønsker å se alt det flotte landsdelen vår har å by på

Vis oss dine beste sommeropplevelser fra nord og få sjansen til å vinne en flott sommerpakke for norgesferien din bestående av verdens letteste hengekøye Amazonas ultra-light Adventure Hammock, en 12 liters Black Diamond Ryggsekk samt en guidet omvisning for 2 på verdens nordligste destilleri, Aurora Spirit!

For å delta merk bildene dine med #NNsommerfoto på Instagram eller facebook og vi vil velge ut 3 favoritter som postes på vår facebook side iløpet av uke 29, hvor vinneren blir det bildet med flest likes.

Konkurranse Vilkår

  1. Frist for publisering eller kommentering er 15. Juli 18:00
  2. Bildene må være tatt i Nord-Norge.
  3. Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert.
  4. Bildene må være offentlige
  5. Det er deltakers ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  6. Lyngen Adventure forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke bidragene i egne kommunikasjonskanaler, til presseomtale av Lyngen Adventure, samt hos vår konkurransepartner Aurora Spirit. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk vil avtales direkte med fotografen.
  7. Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  8. Hvem som helst kan delta i konkurransen, men premie sendes kun innad i Norge. Omvisning på destilleri gjennomføres innenfor gjeldende åpningstider og må benyttes innen utgangen av 2021.

Lykke til, vi gleder oss til å se resten av nord!